Om Chocolate by Bella

Ren och äkta njutning

En chokladpralin från Chocolate by Bella ska vara en ren njutning, smakmässigt naturligtvis men även i form av ett rent och naturligt innehåll - något du kan njuta av utan att behöva oroa dig för tveksamma färgämnen,  konserveringsmedel, och andra konstgjorda tillsatser.

För bästa smak och ett gott samvete väljs råvaror med stor omsorg - ekologiska, fairtrade-märkta och närproducerade så långt det är möjligt och alltid äkta, naturliga och av bästa möjliga kvalitet.

Den choklad som används är ekologisk, fairtrade-märkt och helt fri från tillsatser som exempelvis sojalecitin.

Pralinerna dekoreras naturligt med exempelvis choklad, Matcha grönt te och rödbeta.

Om Bella

Jag heter Gabriella Säfström och det är jag som är Bella. :) Choklad har alltid varit något av det bästa jag vet och min fascination för praliner startade för ungefär 12 år sedan då jag fick min första pralinform i present av min svägerska (tack Susanne!). Verksamheten Chocolate by Bella startade jag upp under år 2018 vid sidan av mitt vanliga jobb och 2020 var året då jag bestämde mig för att satsa helhjärtat på min passion. Nu gör jag detta på heltid och jag har inte för en sekund ångrat att jag lämnade ett tryggt och bra jobb som redovisningsspecialist för att bli egenföretagare med långa arbetsdagar och hårt jobb, även om jag emellanåt sliter mitt hår och fäller en tår då min perfektionistiska ådra inte gillar det mina händer åstadkommer… Men att få jobba med något jag brinner för och som kan göra andra människor så glada är verkligen en ynnest och något som jag är oerhört tacksam för att få göra.

Bella