FAQ

Hur länge håller pralinerna?

Pralinerna räknas som färskvara och bör avnjutas inom ett par veckor för att smakupplevelsen ska bli den bästa. Tänk på det om du vill beställa praliner till ett visst tillfälle som ligger längre fram i tiden. Kontakta oss i sådana fall via mejl till info@chocolatebybella.se med din beställning.

Kan jag välja smaker själv i min pralinask?

Ja, det kan du! Gå in på "Praliner - Mix egen blandning" i valfri storlek och välj sedan vilka praliner och vilket antal av respektive pralin du vill ha i din ask.

Hur betalar jag?

Betalning sker via Klarna och du kan välja mellan Swish, kortbetalning och faktura.

Kan jag hämta min order hos dig Bella?

Ja, det går jättebra! Välj alternativet “Hämta hos Bella” i kassan så får du efter slutförd beställning upp ett formulär där du fyller i önskad tid för hämtning. Vi återkommer till dig via mejl med bekräftelse alternativt förslag på ny tid om vi av någon anledning inte kan lämna ut din beställning på önskad tidpunkt. Hämtning sker vid Saluhallen Slakteriet på Slakterigatan 10.

Kan jag få min order levererad hem till mig?

I nuläget erbjuds leverans via post om du inte vill hämta din order hos Bella, men hemkörning går också att ordna inom Västerås Stad. Kontakta oss vid intresse.

Kan jag beställa choklad som sedan skickas till någon annan?

Javisst, det går utmärkt! Du anger mottagarens adress som leveransadress i kassan och där kan du även fylla i en personlig hälsning som vi skickar med till din vän.

Kan jag beställa smaker som inte finns i webbshopen?

Vi tar emot specialbeställningar på smaker vi inte har i sortimentet med ett minsta antal om 20 praliner. Beställning sker via mejl till info@chocolatebybella.se minst 2 veckor innan önskad leverans.

Kan företag handla i webbshopen?

I nuläget kan man inte handla som företag i webbshoppen. Företagsbeställningar sker via mejl till info@chocolatebybella.se.

Vilken choklad använder ni i pralinerna?

Vi använder choklad från Malmö Chokladfabrik.

Vilken andel kakao är det i chokladen?

Vi använder choklad med dessa procenthalter:

- Mörk choklad 70%

- Mörk mjölkchoklad 56%

- Mjölkchoklad 45%

- Blond choklad 40%

- Vit choklad 36%

Vad händer om jag råkar äta upp alla pralinerna på en gång?

Då kan du enkelt beställa nya i webbshopen! :)